Vi gör alltid
det lilla extra

Hemstädning, flyttstädning och fönsterputs

På RH Städ utgår vi från att varje hem är unikt och att alla har olika syn på hur städningen ska skötas. Prata med oss om dina önskemål, så hjälper vi dig att få det som du vill ha det. Vi hjälper privatpersoner i Dalarna och Uppland med hemstädning, flyttstädning, fönsterputs och mycket annat.

Smidigt och lyhört städar vi din bostad så att du inte längre behöver tänka på grusiga mattor, fingerfläckar på kylskåpsdörren eller dammiga bokhyllor som du inte når upp till. Allt känns fräscht och nystädat. Välkommen hem.

När du anlitar RH Städ för din hemstädning får du kontinuerligt besök av städpersonal som är lyhörda för dina önskemål. Våra anställda är trygga och pålitliga personer som visar hänsyn i ditt hem och är rädda om din inredning. Vår låga personalomsättning gör att du får träffa personal som du känner igen.

 

Kostnadsfri städanalys

I början av varje uppdrag utför vi en kostnadsfri städanalys, där vi får en bra överblick över vad du förväntar dig av oss och vilka medel som passar i din bostad. Självklart håller vi oss endast till miljömärkta produkter. Genomtänkta och skonsamma metoder är en viktig del av vårt koncept.

Du kan välja ett köpa till ett startpaket med rengöringsmedel och lämplig utrustning för ditt hem till ett subventionerat pris. Paketet lämnas då i ditt hem. Du kan också välja att betala för materialet löpande. Du väljer om du vill betala med e-faktura eller pappersfaktura som kommer på posten. Vi vill att du ska känna att kontakten med oss är enkel och rak, och att du alltid kan ringa om du har några synpunkter eller frågor. Ingen fråga är för liten.

Så oavsett om det gäller hemstädning, flyttstädning, fönsterputs eller golvvård så är RH Städ det naturliga valet för dig i Falun, Borlänge & Tierp.

Tips: För privatpersoner räknas städning som en hushållsnära tjänst, vilket innebär att du kan nyttja RUT-avdraget. Läs mer på Skatteverkets hemsida om vad som gäller.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Bild grön offert

  • HEMSTÄD

  • FLYTTSTÄDNING

  • GOLVVÅRD

  • FÖNSTERPUTS