REFERENSER

Ett urval av kunder för vilka vi utför eller har utfört städuppdrag:

PEAB
DALA BYGGSAMVERKAN
LEKSANDSBOSTÄDER
HÖGSKOLAN DALARNA
POLISMYNDIGHETEN DALARNA
BRUNNSVIK FOLKHÖGSKOLA
SAMHALL I DALARNA
SÄTERBOSTÄDER
FALU KOMMUN
BORLÄNGE KOMMUN

SAMHALL

Samhalls huvuduppgift är att skapa utvecklande jobb åt personer med funktionsnedsättning. RH Städ är underleverantör till Samhall i Borlänge sedan 2017.

”Vi anlitar RH Städ för fönster-putsning och flyttstädning åt Tunabyggen. Jag och Ronny Hössung har fin kontakt och kommunicerar fint. Jag tycker att RH Städ alltid utför jobben bra, allt flyter på och jag hoppas på fortsatt samarbete.”
MIKAEL JOHANSSON
Områdeschef

DB-BYGG

DB Bygg är ett byggföretag med många ramavtalskunder. 2018 omsattes 121 miljoner och företaget har 35 anställda. Nästan varje dag sedan ett och ett halvt år tillbaka anlitar man RH Städ för byggstädning och underhållsstädning  av byggkojor.

”Det fungerar bra, RH Städ kan alltid komma med kort varsel. Ronny Hössung är alltid anträffbar vilket är mycket viktigt i den här branschen, det är ett stort plus.”
DANIEL KRISTOFFERSEN
Arbetsledare

BRUNNSVIK FOLKHÖGSKOLA

Brunnsvik folkhögskola har varit kund till RH Städ sedan 2016 och uppdraget omfattar städning av cirka 2 000 kvadratmeter.

”Samarbetet med RH Städ fungerar hur bra som helst. Särskilt bra är att det alltid är lätt att komma i kontakt med ansvarig och att de kan lösa eventuella problem som dyker upp.”
ELISABETH SVEDS
Koordinator