Efter ett par års uppehåll är RH Städ tillbaka igen. Vi tror att våra gamla kunder kommer att känna igen oss, vi är fortfarande ett litet familjeföretag som tycker att god service är viktigare än något annat. Och till alla nya kunder vill vi säga: Välkomna. Vi hoppas att ni ska trivas med oss.

1989 startade jag RH Städ. Då putsade jag fönster hos pensionärer och det blev mycket småprat med kunderna under tiden som jag såg till att fönstren blev skinande rena. Än i dag är det mötet med kunderna och kontakten med personalen som är den stora behållningen med mitt jobb.

Något som jag har lärt mig genom åren är att vi alla har olika sätt att se på hur städning ska vara. Att det är viktigt att vara lyhörd och verkligen lyssna på kunden. Så berätta, hur vill du ha din städning?

Ronny Hössung, VD