Det är nu ett halvår sedan vi på
RH Städ startade verksamheten igen, efter några års uppehåll. Allt har gått över förväntan och vi är väldigt glada över att så många av våra gamla kunder har hittat tillbaka till oss. Vi har också fått flera nya kunder, som vi hoppas ska trivas med oss och vår service.

Precis som tidigare åtar vi oss alla typer av uppdrag, både kontor, hemstädning, flyttstädning, fönsterputs och industristädning. Vår duktiga personal har kompetens inom alla uppdragsområden och vi vågar säga att bredden är en av våra största styrkor.

Sedan nystarten i juni har vår omsättning fyrdubblats och nu fortsätter vi med den långsiktiga målsättningen att växa i en lagom takt. RH Städ är och ska fortsätta vara ett litet familjeföretag, där vi har tid att bry oss om våra kunder.

 

RH Städ-4572