Jasminka Andersson är företagets omtyckta arbetsledare, en spindel i nätet, för både våra kunder och alla våra medarbetare. Med van och trygg hand ser hon till att det alltid finns rätt bemanning, och att medarbetarna får all den uppbackning de behöver för att göra ett bra jobb.
Jasminka är inne på andra vändan som anställd, först under perioden 2008–2015, sen igen, från och med senhösten 2019.
– Jag trivs jättebra med mina kollegor och arbetsuppgifter. Jag ansvarar för schemaläggning, kundvård, personalvård och att driften fungerar. Det är en mångfald av uppgifter som jag gillar.

RH Städ består idag av 25 kompetenta personer, vilket skapar en bra dynamik och energi på arbetsplatsen.
– Ja, att träffa folk är nog den roligaste delen, både här på jobbet och ute bland kunder.
Jasminka har en rad utbildningar i bagaget, med inriktning på handledning och städ.
– Jag brinner för frågor kopplat till miljö och hälsa. Det märks inte minst när det gäller användandet av miljövänliga kemikalier i städningen. Vi behöver tänka på miljön, det är något som är både min och företagets syn och policy.
Jasminka är tacksam över att få tillhöra ett bra team av medarbetare, som gör skillnad för människor och företag, dagligen.
– Förtroende är viktigt, och det känner jag verkligen här på RH Städ. Det är en varm och positiv plats att jobba på, där alla visar ett stort engagemang för uppgiften, med våra kunder i centrum.