Säterbostäder tillhör RH Städs allra största kunder. Vi hade ett avtal med bolaget för perioden 2016 till 2019, och nu har avtalet förlängts i fyra år till, fram till 2023. Att få avtalet förlängt är ett kvitto på att vi har gjort och gör ett bra arbete.
– Det är helt avgörande att vi levererar en jämn och bra kvalitet hela tiden, säger Ronny Hössung. En annan framgångsfaktor är flexibiliteten. Det blir ofta akuta grejer som vi ser till att lösa för kunden. Det är en styrka som vi har, att vi alltid ser möjligheter och försöker lösa det som kunden efterfrågar, även om vi måste trolla lite för att få ihop det internt. Den här flexibiliteten vi har är något som många av våra kunder är tacksamma över.
Säterbostäder är ett kommunalt bostadsbolag som förvaltar lägenheter och lokaler i ett 30-tal områden runt om i Säters kommun, samt fyra servicehus och äldreboenden.
– Totalt handlar det om 150 trapphus som vi städar en gång i veckan. Vi håller snyggt i trapporna, torkar av glaspartier och tar bort fläckar. När hyresgäster flyttar från Säterbostäder utför vi också flyttstädningar och fönsterputs. Vi är mycket glada över det förlängda avtalet, och ska fortsätta att leverera på bästa sätt till Säterbostäder de kommande fyra åren.